Pe Ghita al meu doare sau cum sa lupti impotriva scaderii dorintei sexuale

Nu in seara asta, iubito… sunt obosit. Bine… atunci maine? Vai, din pacate toate vitaminele, juvaminele si plussszaminele pe care i le dai la micul dejun nu au absolut nici un efect contra acestei oboseli ciudate care il cuprinde de indata ce pune capul pe perna.

Ajutor! Sex-appel-ul tau s-a transformat in somnifer? Cum sa lupti impotriva scaderii dorintei sexuale?

Cincisprezece zile? Trei saptamani? 0 luna? De cat timp nu te-a mai atins? Ai si uitat de cand nu ati mai facut nebunii. Si apoi mai este si Nicolas, asistentul contabilei, care se tot uita dupa tine, la birou.

Daca treaba nu se rezolva, nu mai rezisti mult timp si ii cazi in brate, in timpul pauzei de masa.

Un amant? Ca in filme? Si daca ai incerca mai intai sa intelegi de ce partenerului tau i-a scazut dorinta?

Migrenosul tau se afunda in lucru in loc sa se cufunde in…

Simptomele:

Vine de la serviciu la miezul noptii, se trezeste in zori si il mai vezi si tu din cand in cand in week-end (duminica dimineata la ora 6) la cafea, cu un maldar de dosare in fata…

Ai mai incercat sa stai de vorba cu el, insa se enerveaza destul de repede: „Tot ce fac, pentru tine fac si pentru copii”. In concluzie, o biata si prostuta fata ca tine nu este nici macar in stare sa inteleaga cat de importanta este cariera lui.

Un lucru este cert, el vrea sa reuseasca si nu trebuie nici pe departe sa-i reprosezi ca este ambitios; ar insemna sa-i rapesti si farama de vitalitate pe care o mai are.

Remedii:

Este ambitios? Foarte bine, dar si tu esti la fel. Fa ca el, cufunda-te in munca si evita sa-ti mai faci programul in functie de el. Acasa a intrat incet, incet in rutina si te-a integrat in peisajul menajer. Frigiderul este mereu plin si esti mereu prezenta seara cand el se intoarce tarziu, ca un erou.

Daca va remarca o schimbare in rutina, poate va incepe sa te asculte. Si apoi Dan de la contabilitate poate sa-ti telefoneze din cand in cand, seara, asta o sa-i aprinda partenerului tau o scanteie de gelozie.

Crezi ca nu te mai doreste? Nu este chiar asa de simplu. El isi ascunde poate prin munca o indispozitie sexuala. Munca nu este decat un alibi. Are vreo problema de erectie? De ejaculare? Incearca sa porti cu el discutii mai degraba intime decat despre ultima promovare la serviciu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *