Scapa de insectele nedorite cu perdeaua magnetica anti insecte

Protejati-va casa de insectele enervante cu o perdea magnetica anti insecte! Cu aceasta perdea magnetica anti insecte, puteti lasa usa sau fereastra deschisa pentru a va bucura de vremea buna, impiedicand intrarea insectelor!

Perdelele magnetice anti insecte sunt proiectate special pentru a preveni trecerea mustelor, tantarilor, viespilor etc., datorita retelei sale usoare.

Dar avantajele nu se opresc aici! Datorita magnetilor care se distribuie de-a lungul muchiilor sale, perdelele se inchid singure si pot fi deschise fara efort, chiar si cu mainile ocupate. Chiar si prietenii dvs. cu patru picioare pot intra sau iesi in casa fara ca perdelele sa ramana deschise!

Cusaturile sunt usoare si cu o mare transparenta, ceea ce permite multa lumina si claritate. Se aplica la usile de terasa, glisante, fata, spate, usi de balcon, ferestre etc.

O perdea magnetica anti insecte este cea mai buna modalitate de a va bucura de aer proaspat, fara insecte enervante! Aceasta perdea utila pentru tantari este foarte usor de instalat si de utilizat.

V-ati saturat de muste, tantari, albine, viespi …? Cu o perdea magnetica anti insecte, va puteti bucura de briza fara sa va faceti griji, indiferent daca va aflati intr-un apartament, o casa, o vila, un apartament pe plaja, o rulota de camping …

Cu perdeaua magnetica anti insecte veti fi siguri ca nici cea mai mica insecta nu va intra in casa dvs.

Se adapteaza la diferite inaltimi si latimi ale usilor. Este perfecta pentru orice tip de usa, inclusiv usile glisante sau usile care se deschid spre interior sau spre exterior, protectie maxima fara a deteriora cadrul usii.

Caracteristici:

  • Se inchide automat datorita inchiderilor sale diferite de magneti distribuiti in jurul marginilor perdelei.
  • Se instaleaza in cateva secunde, cu magnetii inclusi
  • Usor de utilizat
  • Maini libere datorita deschiderii centrale
  • Se adapteaza usor la diferite inaltimi si latimi ale usii
  • Poate fi ridicata daca este necesar sau puteti schimba usa, rapid si usor
  • Design discret, modern si elegant
  • Usor de traversat, chiar si pentru copii, adulti si animale de companie

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *